Author Topic: radar.exe modification  (Read 43210 times)

Timmy

  • TodayPlus Veteran
  • *****
  • Posts: 640
radar.exe modification
« Reply #60 on: December 29, 2005, 03:02:25 PM »
Quote from: "uk_skinner"
Timmy:

Questions:

1)   You just have this problem one week ago, right?  In other words, all 12 lines have been working well in the past.
2)  Can you open city2.txt?  If you do, what do you see?


Uk_skinner,

Here are the answers:

1) Yes, in the past all worked well!
2) This is in my cit2.txt:


Code: [Select]

function makeWeatherObj() {



this.swCity = "Arnhem/Dieren";

this.swSubDiv = "";

this.swCountry = "Netherlands";

this.swRegion = "West Europe";

this.swTemp = "30";

this.swTempCel = Math.round((5/9)*(this.swTemp-32));

this.swCIcon = "";

this.swWindS = "8";

this.swWindD = "WSW";

this.swBaro = "29.91";

this.swHumid = "100";

this.swReal = "23";

this.swUV = "";

this.swVis = "2.17";

this.swLastUp = "12/29/2005 12:55:00";

this.swConText = "";

this.swFore =
"6|7|1|2|3|12/30/2005|12/31/2005|01/01/2006|01/02/2006|01/03/2006
|16|11|11|11|11|100|13|13|21|14|31|42|41|41|41|70|70|60|30|60|5|11
|11|45|11|65|13|14|20|14|28|28|36|34|34|";



this.swAcid = "NLXX0028";

}

Timmy
Toshiba e750BT, WM 2003, Today Plus 0.11.0, WISbar Adv, Agenda Fusion, Pocket Slides, TomTom

uk_skinner

  • Global Moderator
  • TodayPlus Veteran
  • *****
  • Posts: 1313
radar.exe modification
« Reply #61 on: December 30, 2005, 11:05:43 AM »
Quote from: "Timmy"


Uk_skinner,

Here are the answers:

1) Yes, in the past all worked well!
2) This is in my cit2.txt:


Code: [Select]

function makeWeatherObj() {



this.swCity = "Arnhem/Dieren";

this.swSubDiv = "";

this.swCountry = "Netherlands";

this.swRegion = "West Europe";

this.swTemp = "30";

this.swTempCel = Math.round((5/9)*(this.swTemp-32));

this.swCIcon = "";

this.swWindS = "8";

this.swWindD = "WSW";

this.swBaro = "29.91";

this.swHumid = "100";

this.swReal = "23";

this.swUV = "";

this.swVis = "2.17";

this.swLastUp = "12/29/2005 12:55:00";

this.swConText = "";

this.swFore = "6|7|1|2|3|12/30/2005|12/31/2005|01/01/2006|01/02/2006|01/03/2006|16|11|11|11|11|100|13|13|21|14|31|42|41|41|41|70|70|60|30|60|5|11|11|45|11|65|13|14|20|14|28|28|36|34|34|";



this.swAcid = "NLXX0028";

}

Timmy


If they have been working in the past, then most likely the problem was at your PPC.  And city2.txt looked fine to me.  Have you changed anything in your device just before you have the problem?  Any new softrware installed?

Timmy

  • TodayPlus Veteran
  • *****
  • Posts: 640
radar.exe modification
« Reply #62 on: December 30, 2005, 11:53:45 AM »
Uk_skinner,

I'd installed some new programs and updates. To see if that could have forced the problem, I did a 'restore' from the date of half november, when everything worked well.

After the 'restore' the same problems still excist. So: the new programs and updates didn't make the problems.

I've added my radar.txt and my radar.log and hope you will spend some time to this problem.

Thanks!
Timmy


_________________________________
Can you, please, ad some 'returns' In the code of your last post? The post is too wide now...
Toshiba e750BT, WM 2003, Today Plus 0.11.0, WISbar Adv, Agenda Fusion, Pocket Slides, TomTom

Timmy

  • TodayPlus Veteran
  • *****
  • Posts: 640
radar.exe modification
« Reply #63 on: January 05, 2006, 08:54:16 AM »
Who knows?!?

Every single download-task in my radar.txt is working fine when used apart in a radar.txt file. So:
- one download task in radar.exe works well;
- all the tasks in my radar.txt and all the URL's are OK!

But all tasks together in radar.exe are giving much errors!!! What could be the cause of those errors?!?

Possibility one:
I've uploaded to version 4.1 of ActiveSync. Going back to version 4.0 did give the same problems...

Possibility two:
My broadbandspeed is upgraded from 1500 Kb to 3000 Kb. Is it possible that this is a bit too fast for radar.exe????? Is there a way to test this? Is it possible to make a delay after:

Code: [Select]
SURL=http://
STOR=
FORM=



Who knows the answer?!?

Timmy
Toshiba e750BT, WM 2003, Today Plus 0.11.0, WISbar Adv, Agenda Fusion, Pocket Slides, TomTom

nas

  • TodayPlus User
  • **
  • Posts: 32
radar.exe modification
« Reply #64 on: January 05, 2006, 09:17:37 AM »
Hello Timmy,

I had also problems with the radar.exe two weeks ago.
I am using two radar.exe (same version). One for stocks
in the stocks-folder and one for weather in the radar-folder.
The stocks-radar.exe was working well, but the weather-
radar.exe did not work (only one link was o.k., 8 links/tasks
with errors).

So I copied the working stock-radar.exe over the
weather-radar.exe and ... works well again - does not know why.

nas

Timmy

  • TodayPlus Veteran
  • *****
  • Posts: 640
radar.exe modification
« Reply #65 on: January 05, 2006, 09:54:52 AM »
@ NAS,

Thank you for paying attention to this problem!!!

I've re-downloaded the radar.exe of the first post in this thread, but this didn't give a solution: the same errors still excist.
Do you have the same radar.exe as in the first post?!?  If not: can you post your radar.exe here? I would like to test it on my PPC!

Thanks!
Timmy
Toshiba e750BT, WM 2003, Today Plus 0.11.0, WISbar Adv, Agenda Fusion, Pocket Slides, TomTom

nas

  • TodayPlus User
  • **
  • Posts: 32
radar.exe modification
« Reply #66 on: January 05, 2006, 11:16:09 AM »
@Timmy

Here ist my radar.exe...

nas

Timmy

  • TodayPlus Veteran
  • *****
  • Posts: 640
radar.exe modification
« Reply #67 on: January 05, 2006, 01:42:34 PM »
@ NAS,

Thank you for your quick response!

I've downloaded your version of radar.exe and tried it.But with no good luck: the same errors appear...

In the meantime I also downgraded from activesync 4.1 to version 3.8. Also with no good results: the same erroors appear...

NAS, thanks for your help!
Timmy
Toshiba e750BT, WM 2003, Today Plus 0.11.0, WISbar Adv, Agenda Fusion, Pocket Slides, TomTom

Timmy

  • TodayPlus Veteran
  • *****
  • Posts: 640
radar.exe modification
« Reply #68 on: February 14, 2006, 09:45:50 AM »
Uk_skinner,

Are there problems with your server?!? I got this error-report:
"The site you are attempting to access is temporarily unavailable.
If you are the site owner please contact your system administrator."

For instance this line isn't working:

http://tpfans.com/rss/TpHourChart.php?Citycode=NLXX0028&Para=16,4,119,32&U=C&Time=0,12&R_Color=150,190,204&T_Color=196,15,15&La_Color=0,0,0&F_Color=30,160,0&YFont=1&XFont=1&YS=3

Timmy
Toshiba e750BT, WM 2003, Today Plus 0.11.0, WISbar Adv, Agenda Fusion, Pocket Slides, TomTom

uk_skinner

  • Global Moderator
  • TodayPlus Veteran
  • *****
  • Posts: 1313
radar.exe modification
« Reply #69 on: February 15, 2006, 07:13:29 AM »
Quote from: "Timmy"
Uk_skinner,

Are there problems with your server?!? I got this error-report:
"The site you are attempting to access is temporarily unavailable.
If you are the site owner please contact your system administrator."

For instance this line isn't working:

http://tpfans.com/rss/TpHourChart.php?Citycode=NLXX0028&Para=16,4,119,32&U=C&Time=0,12&R_Color=150,190,204&T_Color=196,15,15&La_Color=0,0,0&F_Color=30,160,0&YFont=1&XFont=1&YS=3

Timmy


Timmy:

  I am working on the issue right now and will post once it is fixed.

Edit:

  Problem solved.

Timmy

  • TodayPlus Veteran
  • *****
  • Posts: 640
radar.exe modification
« Reply #70 on: February 15, 2006, 11:55:02 AM »
Quote from: "uk_skinner"
Timmy:

  I am working on the issue right now and will post once it is fixed.

Edit:
  Problem solved.


Uk_skinner,

I'm glad you solved this problem. Thanks for doing it so very fast!!!

Timmy
Toshiba e750BT, WM 2003, Today Plus 0.11.0, WISbar Adv, Agenda Fusion, Pocket Slides, TomTom

grayme

  • TodayPlus Expert
  • ****
  • Posts: 219
radar.exe modification
« Reply #71 on: February 16, 2006, 07:41:53 AM »
Quote from: "uk_skinner"
Quote from: "Timmy"
Uk_skinner,

Are there problems with your server?!? I got this error-report:
"The site you are attempting to access is temporarily unavailable.
If you are the site owner please contact your system administrator."

For instance this line isn't working:

http://tpfans.com/rss/TpHourChart.php?Citycode=NLXX0028&Para=16,4,119,32&U=C&Time=0,12&R_Color=150,190,204&T_Color=196,15,15&La_Color=0,0,0&F_Color=30,160,0&YFont=1&XFont=1&YS=3

Timmy


Timmy:

  I am working on the issue right now and will post once it is fixed.

Edit:

  Problem solved.


Is there a reference guide of how to use this site, it looks like I'm missing out!  :)

Timmy

  • TodayPlus Veteran
  • *****
  • Posts: 640
radar.exe modification
« Reply #72 on: February 16, 2006, 10:16:36 AM »
Quote from: "grayme"

Is there a reference guide of how to use this site, it looks like I'm missing out!  :)


Grayme,

We experienced and worked it out in this thread. Please, read the four pages of this thread, and you'll understand what's develloped! It's worth understanding this beautiful feature!!! Good luck!

Timmy
Toshiba e750BT, WM 2003, Today Plus 0.11.0, WISbar Adv, Agenda Fusion, Pocket Slides, TomTom

grayme

  • TodayPlus Expert
  • ****
  • Posts: 219
radar.exe modification
« Reply #73 on: February 16, 2006, 10:28:12 AM »
Okay, will do at some point, rather busy atm.  :cry: